groot sportmedisch onderzoek


 

Deze keuring kost € 215,00

Wordt geadviseerd aan personen die zeer intensief sporten, en/of sporters die ouder zijn dan 40 jaar, zeker wanneer zij na een periode van inactiviteit weer met sporten willen beginnen. Conditiemeting en beoordeling van de belastbaarheid van het hart zijn de toegevoegde waarden.Inhoud: lengte, gewicht, vetpercentage, ogentest, algemeen intern onderzoek, algemeen orthopedisch onderzoek en specifiek orthopedisch onderzoek gericht op de sporttak en op eventuele klachten.
Longfunctie, ECG (hartfilmpje) in rust en bloedonderzoek met bepaling Hb en cholesterolprofiel. Maximale inspannings(fiets)test met ECG-controle.

Er volgt een mondelinge advisering en schriftelijke rapportage in tweevoud (een exemplaar voor de huisarts).Aanvullende onderzoeken

Het is mogelijk om het groot sportmedisch onderzoek uit te breiden met ademgasanalyse, geschikt voor de advisering van prestatieverbeterende training.

Alle onderzoeken zijn op indicatie of op verzoek uit te breiden met aanvullende onderzoeken, zoals krachtonderzoek (isokinetisch), beeldvormend onderzoek of aanvullend bloedonderzoek.U kunt online het aanvraagformulier openen en invullen. Neem vervolgens contact op met het SMA Olympia voor het maken van een afspraak.

Lokatie SMC Amsterdam                     Telefoon: 020-6627244
Olympiaplein 74-A
1076 AG Amsterdam

Lokatie SMC Amstelveen                    Telefoon: 020-6405026
ALL SPORTS gebouw 1ste etage
van der Hooplaan 237
1185 LN Amstelveen

 

Email: info@smcamsterdam.nl

 
online aanmelding